Skip to main content

Centrale Verwarming

Bij groep Dexters Reeskens begrijpen we het belang van een goed functionerend verwarmingssysteem voor uw comfort en gemoedsrust. Als gespecialiseerde installateur van centrale verwarming staan we klaar om u te helpen bij alles wat met verwarming te maken heeft, van installatie tot onderhoud en reparatie.

Onze diensten
 • Installatie van centrale verwarmingssystemen : Wij bieden deskundige installatie van hoogwaardige verwarmingssystemen die perfect zijn afgestemd op uw behoeften en budget. Van traditionele cv-ketels tot moderne warmtepompinstallaties, we hebben de expertise om het juiste systeem voor uw huis te kiezen en te installeren.
 • Onderhoud en service : Om ervoor te zorgen dat uw verwarmingssysteem efficiĆ«nt blijft werken en storingen worden voorkomen, bieden we regelmatig onderhoud en service aan. Onze gekwalificeerde technici zorgen ervoor dat
  uw systeem in topconditie blijft, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over koude winterdagen.
 • Reparatie en vervanging : Als uw verwarmingssysteem problemen vertoont, staan we klaar om snel en efficiĆ«nt reparaties uit te voeren. Indien nodig kunnen we ook verouderde systemen vervangen door energiezuinigere modellen, waardoor u geld bespaart op uw energierekening en bijdraagt aan een duurzamere toekomst.
Waarom voor ons kiezen?
 • Ervaring en expertise : Met jarenlange ervaring in de branche en een team van goed opgeleide professionals, kunt u vertrouwen op onze expertise en vakmanschap.
 • Klantgerichte aanpak : Wij streven ernaar om aan de unieke behoeften van elke klant te voldoen en bieden persoonlijke service en advies op maat.
 • Kwaliteit en betrouwbaarheid : We werken alleen met hoogwaardige producten en materialen van gerenommeerde merken, zodat u kunt rekenen op duurzame prestaties en betrouwbaarheid.
Onze

Referenties

Via onze Facebook pagina kan u met veel grotere regelmaat onze recente referenties volgen

  gerenommeerde

  Merken

  We werken alleen met hoogwaardige producten
  en materialen van gerenommeerde merken, zodat u kunt rekenen op duurzame prestaties en betrouwbaarheid.

  Meer weten?

  Neem vandaag nog contact met ons op voor al uw verwarmingsbehoeften. Ons vriendelijke team staat klaar om u te helpen en uw huis comfortabel en gezellig te maken, ongeacht het seizoen.