Skip to main content

Ventilatie

Bij Groep Dexters Reeskens zijn we toegewijd aan het leveren van comfortabele, gezonde en energiezuinige binnenklimaten voor zowel residentiële als commerciële klanten.
Een goed ontworpen en geïnstalleerd ventilatiesysteem is essentieel voor een gezond en comfortabel binnenklimaat. Bij Groep Dexters Reeskens hebben we een breed scala aan ventilatieoplossingen die voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Onze diensten
 • Ventilatiesysteeminstallatie: Ons ervaren team van installateurs staat klaar om ventilatiesystemen te installeren die perfect zijn afgestemd op uw specifieke behoeften en wensen. Of u nu een eenvoudig mechanisch ventilatiesysteem nodig heeft of een geavanceerd warmteterugwinsysteem (WTW), wij hebben de expertise om het werk professioneel uit te voeren.
 • Ventilatieadvies: We begrijpen dat elk gebouw uniek is, daarom bieden we deskundig advies op maat om u te helpen bij het kiezen van het juiste ventilatiesysteem voor uw situatie. We houden rekening met factoren zoals de grootte van het pand, de indeling van de ruimtes, de isolatieniveaus en uw budget.
 • Onderhoud en service: Om ervoor te zorgen dat uw ventilatiesysteem optimaal blijft presteren, bieden we regelmatig onderhoud en service. Ons team voert grondige controles uit, reinigt de ventilatiekanalen en vervangt indien nodig filters, zodat u kunt genieten van een gezonde en frisse binnenlucht.
 • Reparatie en vervanging: Als uw ventilatiesysteem defect raakt of niet meer naar behoren functioneert, staan onze ervaren monteurs klaar om snel en efficiënt reparaties uit te voeren. Indien nodig kunnen we ook verouderde systemen vervangen door energiezuinige en moderne alternatieven.
Onze

Referenties

Via onze Facebook pagina kan u met veel grotere regelmaat
onze recente referenties volgen

  gerenommeerde

  Merken

  We werken alleen met hoogwaardige producten
  en materialen van gerenommeerde merken, zodat u kunt rekenen op duurzame prestaties en betrouwbaarheid.


  Meer weten?

  Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. We helpen u graag bij het realiseren van een gezond en comfortabel binnenklimaat!